Ali Farag (PSA 6) nieuwe merkambassadeur Dunlop

Rijzende ster Ali Farag is aangesteld als nieuwe merk ambassadeur voor Dunlop squash. Ali, 24 jaar en uitkomend voor Egypte, gaat per direct gebruik maken van Dunlop rackets, kleding, schoenen, tassen en snaren.
Ali is in mei 2014 afgestudeerd aan de Harvard University als één van hun beste squash spelers ooit. Na zijn razendsnelle sprong op de PSA-wereldranglijst kwam hij in juni 2016 de top-10 van de wereld binnen.
David Newbury, Hoofd van Dunlop Marketing, zegt “Ali is een fantastische speler met een gigantisch potentieel en wij zijn trots dat wij ons Dunlop Pro Player team versterkt hebben. Hij zal op de PSA Tour o.a komen te spelen met andere Dunlop ambassadeurs als Greg Gaultier (nummer 2 van de wereld) en Nick Matthew (nummer 4 van de wereld).

image010
“Ali is één van de nieuwe rijzende sterren in squash en onderscheidt zich met zijn persoonlijkheid, sportiviteit en fair play. Zijn belangrijkste doel is het worden van de onbetwiste nummer 1 van de wereldranglijst. Wij kijken ernaar uit om Ali te ondersteunen in zijn carrière”.

“Ali Farag zegt: “Het is geweldig! Ik heb nooit kunnen dromen dat ik gesponsord zou worden door Dunlop. Het is zonder twijfel het meest prestigieuze bedrijf in de wereld van squash.  Toen ik opgroeide keek ik altijd op naar Jonathon Power, Amr Shabana, Ramy Ashour, Nick Matthew and Greg Gaultier, welke allemaal Dunlop hebben vertegenwoordigd tijdens hun carrière.
Ik ben trots dat mijn naam geassocieerd wordt met deze legendes en ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Dunlop”.
Om deze nieuwe samenwerking te vieren lanceert Dunlop een gloednieuw racket: de Dunlop Revelation Pro. De Revelation Pro zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf mei 2017 en is ontwikkeld en ontworpen in overleg met Ali zelf.

Voor meer informatie over Dunlop’s volledige collectie squashrackets, ballen, tassen en kleding bezoekt u www.squashwebwinkel.nl.

Ramy Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.