Dunlop schoenen nieuw op de markt

Dunlop heeft eindelijk een eigen schoenenlijn uitgebracht in Nederland en Belgie. Deze squashschoenen worden in twee kleuren gepresenteerd. De rode Rapid Inferno squashschoen (eigenlijk natuurlijk een gewone indoorschoen) en een blauw/witte Ultimate Lite. De laatste natuurlijk vernoemd naar de naam van hun topmodel squashracket. De Inferno weegt 338 gram en de Ultimate 360 gram (maat 42)

De schoen voelt goed aan en ziet erg stevig uit. De zwarte Inferno ziet er meer als een echte squashschoen uit. Aan de binnenkant van de schoen hebben ze een versteviging aangebracht voor het slepen van je schoenen. Aan de achterkant lijkt de schoen op de hak iets breder uit te lopen a la Adipower van Adidas. Dit zal de stabiliteit van de schoen te goede komen. De praktijk zal het leren.

De schoenen hebben een adviesprijs van €100,00. Ik heb de blauwe Ultimate Lite bij QSS gezien voor € 83,95 en bij squashwebwinkel.nl voor € 79,95. De Rapid Inferno is in Nederland en Belgie alleen te krijgen bij Squashwebwinkel.nl voor eveneens € 79,95.

Heb je ervaring met deze schoenen, laat het ons even weten.

Dunlop rapid inferno SR

 

Dunlop Ultimate Lite

 

Ramy Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.