Fleur Maas in finale German Junior Open U17

Fleur Maas (15 jr) staat vandaag in de finale van de German Junior Open U17

Fleur, als twee geplaatst, moet het straks in de finale opnemen tegen de Zwitserse Ambre Allinckx (3/4 geplaatst) Fleur, gesponsord door Harrow en Squashwebwinkel.nl,  heeft in haar carrière al 3 keer op rij gewonnen van Ambre. Maar volgens haar vader Pierre zegt die niet zo veel bij jonge speelsters op weg naar de top.

Fleur Maas
Fleur Maas tegen Gabi Fritsche in de German Open U17

In aanloop naar de finale heeft Fleur duidelijk gewonnen in 3 sets van gemiddeld 30 minuten van Madeleine Hylland (No), Gabi Fritsche (NL) en in de halve finale van Selena Georgieva uit Bulgarije.

Twee weken geleden stond Fleur nog in de finale van de French Junior Open. Tussen de Frenche Junior Open en de German Junior Open is Fleur (23-feb-2002) 15 jaar geworden. Dus nu officieel in de categorie meisjes onder  de 17 jaar (GU17).

In de Frenche Open is zij 2de geworden en vandaag weer tweede geworden. Stuivertje wisselen met Ambre. Op de French won Fleur nog met 3-1 van Ambre. Door haar resultaten, van diverse al gespeelde toernooien, in de GU17 staat Fleur al bij de top-3 in deze categorie op Europese niveau.

 

 

 

 

Ramy Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.