Herkent u de Lipton-Ice-Tea tas nog ??

Eindelijk heeft Marcel aan de Boom zijn winnaars tas ingeruild voor een 10 racketbag van Prince.

Het is ongeveer 15 jaar geleden dat Adri van Noort (helaas te vroeg overleden) squashcentrum Dennemarken in Roermond heeft aangedaan met zijn bekende Oliver toernooi. Iedereen speelde toen met o.a. een Oliver Seven en Oliver Z-Eight. Er waren in de verschillende categorieën veel prijzen te winnen. Maar, een ding ontbrak nooit, de gele winnaarstas van Lipton-Ice Tea. Iedere categorie (B/C/D/E) winnaar kreeg deze gele tas.

Tijdens de volgende toernooien kon iedereen deze “winnaars” herkennen aan de gele Lipton-Ice tea tas. Dit heeft jaren geduurd. De meeste “winnaars” waren er trots en zuinig op. Echter je zag de, kwalitatief toch slechte tas, steeds minder op de squashbaan.

Maar er zijn uitzonderingen. Marcel aan de Boom uit Swalmen is altijd zeer trots (winnaar in de C) maar zeker ook heel zuinig geweest op zijn “winnaars” tas. Tot eind 2014 heeft hij er mee rondgelopen (ruim 15 jaar). En dan nu eindelijk ingeruild voor een tas van Prince.

Ik heb van de squashwebwinkel.nl (waar hij de Prince tas heeft gekocht) gehoord dat zij dit ook zeer uitzonderlijk vonden. Squashwebwinkel.nl heeft Marcel een aantal Karakal gripjes en squashballetjes gratis gegeven. Zij verwachten echter dat Marcel de komende jaren toch niets  bij hun koopt. We zullen zien…

Liptoniceteatas

Ramy Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.