Squash Brillen

Squashbril beschermt je gezicht en ogen tijdens het squashen.

Squash Brillen

Waarom een ​​squashbril dragen?jonathon-power-eye-200x200
Je moet een squashbril dragen elke keer dat je squash.jonathon-power-eye speelt of oefent.Squash wordt van dichtbij gespeeld en je wilt niet dat een vliegende bal of racket contact maakt met je ogen en mogelijk je gezichtsvermogen beschadigt.

Persoonlijk ken ik twee jongens die permanent oogschade hebben van squash. Dus ik draag een veiligheidsbril, omdat een van mijn favoriete dingen om te doen is mijn ogen te gebruiken om naar dingen te kijken.

De profs dragen geen bril, maar ik denk dat dat een vergissing is, omdat zelfs de prosjes soms in het gezicht geslagen worden.

In elk geval moet je op de baan een beschermende bril dragen als je veel squashfaciliteiten, squashcompetities en squashtoernooien hebt.

Squash BrillenKarakal Pro 3000

Karakal Pro 2500

Karakal Pro 3000

Om voldoende oogbescherming te krijgen, hebt u een bril met lenzen van polycarbonaat nodig. In de VS moet een bril voldoen aan iets dat de ASTM-F803-standaard wordt genoemd. Het is OK om contactlenzen te dragen zolang u polycarbonaat lenzen erover draagt.

Normale brillen en open oogbescherming (zonder lenzen) zijn niet veilig genoeg om mee te squashen. Als u op sterkte lenzen draagt, moet u een recept voor een squashbril kopen. Praat met uw opticien over het bestellen van een paar hiervan.

Bron: 24squash.nl

Ramy Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.