Squashmerk: Dunlop Sport

dunloplogoDunlop Sport is niet alleen bekend van squash, maar is ook een grote naam in de tennis en golf sport. Door de jaren heen heeft het merk zijn strepen verdient.Verder is Dunlop Sport de uitvinder van de revolutionaire Aerogel 4D technology en de Aerogel technology.

De belangrijkste deel van het producten arrangement bestaat uit sportartikelen zoals rackets, grips, overgrips, snaren, vibration dampeners en tassen.

dunlop-wallpaper-1024x768Bekende squashers zoals Jonathon Power en Amr Shabana spelen met een Dunlop racket. Onder de dames zijn voornamelijk de Britse kampioene Alison Waters en wereldkampioene Sarah Fitz-gerald de bekende namen. Al met al speelt ongeveer vijftig procent van de World Tour proffesials met een Dunlop racket.

Uiteraard is Dunlop ook onder de Nederlanders één van de favoriete squashmerken. Bijvoorbeeld Dylan Bennett, Margriet Huisman, Milou van der Heijden en Bastiaan Meulenbelt gebruiken een Dunlop squash racket.

Ramy Auteur

Comments

    lena

    (6 maart 2012 - 11:28)

    Dunlop Sport is niet alleen bekend van squash, maar is ook een grote naam in de tennis en golf sport. Door de jaren heen heeft het merk zijn strepen verdient….(In dit geval moet het verdiend met een ‘d’ zijn)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.